Κωνσταντίνος Σύριος

O Κωνσταντίνος Σύριος είναι μαιευτήρας, χειρουργός, γυναικολόγος εξειδικευμένος στη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική.

Εργάζεται ως ιδιώτης στην Ελλάδα από τα μέσα του 2013, μετά από 15ετή ιατρική εκπαίδευση στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα μαιευτικά και γυναικολογικά κέντρα της Αθήνας.

Έχει πραγματοποιήσει τις ιατρικές του σπουδές εξ’ολοκλήρου στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης, στο Βέλγιο. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε επί 5 χρόνια στη μαιευτική-γυναικολογία στα πανεπιστημιακά κέντρα της Λιέγης και του Λουξεμβούργου, υπό την επιμέλεια των καθηγητών J-M. Foidart, F.Kridelka και M.Nisolle.

Μετά το τέλος της βασικής ειδίκευσης, εξειδικεύτηκε στη γυναικολογική χειρουργική επί 3 χρόνια, στην Clinique St-Vincent του Πανεπιστημίου της Λιέγης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενδοσκοπική χειρουργική της υπογονιμότητας, την κολπική χειρουργική καθώς και την χειρουργική της ουρογυναικολογίας.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας από τα Πανεπιστήμια Université Libre de Bruxelles – Université Catholique de Louvain. Κατέχει άδεια εκτέλεσης υπερήχων ειδικότητας Μαιευτικής και Γυναικολογίας από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης. Είναι Ιατρός εκπαιδευτής Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης στην Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική & Ουρογυναικολογία, νοσοκομείου “Μητέρα”. Είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών καθώς και του Conseil Provincial de Liège de l' Ordre des Médecins.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη.

Μιλά γαλλικά και αγγλικά.